Новини

image

"Літературний бал" у НВК "Гармонія"

Насичений передсвятковий тиждень у НВК "Гармонія" завершився феєричним "Літературним балом". Його учасники подорожувати різними відомими творами. Ми зустрілися з такими літературними героями, як Буратіно й Мальвіна, квартетом звірів із одноіменної байки Крилова, Томом Сойєром та його друзями, героями оповідання О. Генрі "Російські соболя" та з неперевершеними бабою Палажкою та бабою Параскою. А лейтмотивом літературного балу стала улюблена всіма казка "Попелюшка".
І, звісно, який може бути бал без танців? Учні 3-х -10-х класів чудово виконали "Полонез"- танок, без якого не обходився жоден бал 19-го ст., а п'ятикласники станцювали модерн.
Всі глядачі залишились у захваті від свята, а діти ще раз зрозуміли, що гарна література повинна супроводжувати нас впродовж всього життя. Читання-це те заняття, яке залишається актуальним завжди, навіть у 21 столітті.

Більше фотографій на нашій сторінці у Facebook https://www.facebook.com/uvkgarmoniya/photos/pcb.555112281533663/555111164867108/?type=3&theater