Новини

image

День перемоги над нацизмом у НВК "Гармонія"

9-го травня ми відзначаємо День перемоги над фашистською Німеччиною. В 1941 році почалася найстрашніша та наймасштабніша війна, яка забрала життя мільйонів людей. Вона тривала цілих 4 роки, і, зрештою, 9 травня 1945 року наші війська підняли прапор над Рейхстагом, як символ перемоги над фашизмом у всьому світі. Проте цього дня могло б і не бути, якби наші діди й прадіди, бабусі й прабабусі не здійснили великий подвиг 73 роки тому. Ціною власного життя та здоров'я вони подарували нам мир та чисте небо над головою. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашніший за всю світову історію війні. Тому ми повинні завжди пам'ятати та шанувати тих, людей, завдяки яким ми та наші діти можемо жити, кохати та творити.
Ми у навчально - виховному комплексі "Гармонія" також не забуваємо про це визначне свято й завжди вшановуємо пам'ять тих, хто загинув на цій страшній війні. 
Вихованці та учні школи підготували святковий концерт для ветеранів (яких, на жаль, залишилось дуже мало) на честь Дня Перемоги. У програмі заходу були пісні воєнних років, танок, демонструвалися хроніки тих часів. 
І, безперечно, ми не могли не згадати наш сьогоднішній час, ту війну, яка зараз триває на окупованих територіях. На заході виступав учасник АТО, який розповів про реальні бої, в яких він приймав участь. Він закликав всіх пам'ятати, що нема нічого страшнішого за війну, тому необхідно пам'ятати та шанувати всіх, хто ціною власного життя захищає Україну.

Більше фотографій на нашій сторінці у Facebook